Kakšen pa je tvoj delovni kotiček v teh dneh?

Kakšen pa je tvoj delovni kotiček v teh dneh?

 

Zdravo!

Sem Luka, vaš novi predsednik dijaške skupnosti. Nekateri me mogoče poznate, ali pa se me spomnite iz šole, za vse ostale pa se veselim, da vas spoznam, ko bomo po teh izrednih razmerah zopet združeni v šolskih klopeh. Ker se zaradi karantene srečujemo z novimi oblikami »učenja na daljavo«, smo skupaj z mojo podpredsednico Mio, mentorjem Jernejem (knjižničarjem) in podravnateljico Slavko prišli na idejo, da bi za vas organizirali fotografski natečaj »KAKŠEN PA JE TVOJ DELOVNI KOTIČEK V TEH DNEH?«.

S tem natečajem ti želimo dati možnost, da na svoj najbolj kreativen način pokažeš, v kakšnem okolju se trenutno ti učiš, ustvarjaš, delaš nalogo, ipd. Ni nujno, da fotografiraš samo okolje/prostor, lahko tudi sebe, kako se učiš. Imaš kje v sobi ali pa zunaj kakšen poseben kotiček, kjer v prostem času izvajaš jogo ali se sproščaš, oziroma potelovadiš pred učenjem? Fotografiraj!

Za sodelovanje pošlji svojo fotografijo na e-poštni naslov obercmia@gmail.com. Pod fotografijo napiši še tvoje ime in priimek, ter razred, lahko pa dodaš še pripis, ki izraža tvoje trenutno počutje, razmišljanje ali pozdrav v času nastanka fotografije …

Natečaj bo potekal do preklica karantene.

Vmes bomo izmed vseh oddanih fotografij izbirali najboljše in najbolj kreativne ter jih sproti objavljali na šolski Facebook strani.

Po vrnitvi v šolo pa bomo končni izbor fotografij uokvirili in jih razstavili po stenah naše šole.

Še dolgo nas bodo fotografije spominjale na to, da je doma lepo, v šoli pa še lepše.

Bodite dobro in ostanite zdravi, pa se vidimo, ko bo ta preizkušnja za nami.

Luka Cigale